LAPTOP_GREEN

Få opskriften til at slå igennem på LinkedIn med 10 kapitlers onlineundervisning

Bliv skarp på det basale om LinkedIn med 10 kapitler med spændende, casebåret onlineundervisning - lige når det passer dig. 

Din investering for dette inspirerende kursus fyldt med eksempler og værdifuld viden er 1.240 kroner + moms (I alt 1.550 kroner).

Jeg er klar til at få adgang

Det kommer du til at lære i onlinekursets 10 kapitler

webinar grafik

Sådan sætter du et stærkt mål for din LinkedIn-indsats

Hvad er Creator Mode - og hvordan slår du det til?

Hashtags - sådan finder du dem og bruger dem rigtigt

Kom med på hashtag-research

Billedteori, cases og en tjekliste når du arbejder med billeder på LinkedIn

Kernesætningen - teknikken der gør alle opslag bedre

Inspiration: 5 stærke opslagstyper

Opslagstypen, der er uimodståelig for dine modtagere

Her er teorien til at forstå og skabe indhold, der slår igennem 

Hvad du skal vide om LinkedIn-algoritmen

Hvem henvender Onlinekurset Power på LinkedIn sig til?

Hvis du har en faglighed og gerne vil nå bredt og rigtigt ud med dit budskab på LinkedIn, vil du få udbytte af kurset her. Onlinekurset egner sig til kommunikationsansvarlige, kommunikationsmedarbejdere, social media-medarbejdere, fageksperter og journalister. Metoderne er relevante for både virksomhedsprofiler og din personlige LinkedIn-profil. 

For at få et godt udbytte af kurset, skal du være god til at sætte dig et mål og få set videomaterialet igennem. Det kan være hjælpsomt at skrive det i kalenderen eller gøre noget andet, der kan holde dig op på, at du vil være bedre til at dele indhold på LinkedIn. Hvis denne del er udfordrende, kan jeg anbefale Masterclass-udgaven af dette kursus, hvor du bliver en del af et hold og har indbyggede deadlines, du helt naturligt bliver motiveret til at leve op til. 

THINK_BEIGE

Hvorfor prioritere LinkedIn lige nu?

LinkedIn melder om massiv vækst. Faktisk en stigning på sessioner på platformen på 30 procent, hvis man sammenligner med sidste års tal.  

Samtidig har LinkedIn lanceret en række nye funktioner til både personlige profiler og virksomhedsprofiler. Der er dermed både nye muligheder på platformen og flere øjne til dit indhold.

Jeg har hjulpet flere kunder med at opnå stærke resultater ved at arbejde fokuseret efter nogle enkle principper. Det giver rækkevide, vækst i følgere og i sidste ende mulighed for værdifulde resultater for dig og din virksomhed.  

EYE_BLUE

Tidligere kursister og samarbejdspartnere om mit arbejde med undervisning om sociale medier:

Navi Social

“Nadia er en af landets skarpeste, når det handler om sociale medier. ”

Journalist og kursusudbyder ved Kaas & Mulvad

Navi Social

“Stor viden, konkrete eksempler, opgaver og teori blev blandet og gjorde, at man fik et stort udbytte”

Josefine Aude Raas

Navi Social

“Det var det bedst afviklede online kursus jeg til dato har været på!”

Videojournalist og fotograf

Hvad er Navi Social?

Mit navn er Nadia Nikolajeva, og jeg har arbejdet med sociale medier siden 2014, da medier og brands for alvor fik øjnene op for potentialet.

I dag rådgiver jeg mediehuse, organisationer, virksomheder og selvstændige i deres strategi på sociale og digitale platforme. Jeg udvikler værktøjer til, at virksomheder får succes og resultater ved deres indsats. Jeg kæmper også for bedre debat online med tiltaget Ansvar for feedet. 

I efteråret 2020 betød Corona-restriktioner, at jeg med få dages varsel måtte forvandle min normale fysiske undervisning i sociale medier, så den kunne fungere online. Jeg fik sved på panden og gjorde mit bedste for at give holdet en engagerende oplevelse.

Få timer inde i undervisningen opdagede jeg fordelene ved at undervise online - og kursisternes tilbagemeldinger var mildest talt opløftende. En kaldte det den bedste online-undervisning, han nogensinde havde prøvet. 

Siden har jeg ikke set mig tilbage og videreudviklet min undervisning, så den kan fungere digitalt. Resultatet er Navi Social. 

Missionen på Navi Social er at give dig underholdende undervisning af høj kvalitet, som passer ind i din hverdag. 

Læs mere om mig her. 


Nadia Nikolajeva_Marts2021_009