LinkedIn Power

Nu rykker vi: Masterclass i Power på LinkedIn

  • 10 kapitler med spændende, casebåret onlineundervisning - lige når det passer dig. 

  • 5 personlige webinarer, hvor vi mødes, sætter mål og skaber resultater sammen på Masterclass-holdet. 

Med Masterclass i Power på LinkedIn får du styr på din tilstedeværelse på platformen - én gang for alle.  

Investeringen i at få Power på LinkedIn er 8.500 + moms (I alt 10.625 kroner) for løbende sparring over 5 webinarer + adgang til 10 modulers onlineundervisning, når det passer dig. 

Masterclass i Power på LinkedIn starter 6. oktober 2021.

PS. Der kører et nyt Masterclass i starten af 2022. Send en mail til nadia@navimedia.dk, hvis du vil have heads up på næste holdstart + 25 procents rabat. 

Få en plads på Masterclass-holdet
LAPTOP_GREEN

Fleksibel onlineundervisning og live session over Zoom

Du bliver klogere og dygtigere igennem onlineundervisning, lige når det passer dig + fem fælles live webinarer/live sessions, hvor Masterclass-holdet mødes og vi tager en runde feedback på ugens opslag. Vi er maks 10 på holdet. 

Lær blandt andet, hvordan jeg hjalp en kunde med at etablere en side fra bunden og få 450 følgere på kort tid med organisk indhold.

Se opskriften på opslaget, der er nået ud til 650.000 på LinkedIn - og få styr på algoritmen, dine indstillinger og dine hashtags. 

Onlinemodulerne handler blandt andet om: 

  • Hvad er LinkedIn for en platform? Hvad er udviklingen lige nu?
  • Hvorfor opfører vi os, som vi gør på LinkedIn? En teori, der forklarer hvilket indhold klarer sig bedre end andet. 
  • Hashtags - sådan finder du dine hashtags og bruger dem rigtigt.
  • LinkedIns særlige algoritme - og hvad det betyder for dine Power-opslag.
  • Find det gode billede til dit opslag.
  • Opskrifter på et Power-opslag på LinkedIn.
  • Sæt de rigtige mål på LinkedIn. 

Hvem henvender Masterclass i Power på LinkedIn sig til?

Hvis du har en faglighed og gerne vil nå bredt og rigtigt ud med dit budskab på LinkedIn, vil du få udbytte af kurset her. Kurset er skabt med henblik på at styrke kommunikationsansvarlige, kommunikationsmedarbejdere, social media-medarbejdere, fag-eksperter og journalister.

Dette Masterclass henvender sig både til dig, der vil arbejde med din personlige profil - og dig, der har ansvar for en virksomheds tilstedeværelse på LinkedIn.  

Sammen sætter vi et mål og arbejder for at opnår det fra vores opstart 6. oktober til slutningen af november. 

THINK_BEIGE

Hvorfor prioritere LinkedIn lige nu?

LinkedIn melder om massiv vækst. Faktisk en stigning på sessioner på platformen på 30 procent, hvis man sammenligner med sidste års tal.  

Samtidig har LinkedIn lanceret en række nye funktioner til både personlige profiler og virksomhedsprofiler. Der er dermed både nye muligheder på platformen og flere øjne til dit indhold.

Jeg har hjulpet flere kunder med at opnå stærke resultater ved at arbejde fokuseret efter nogle enkle principper. Det giver rækkevide, vækst i følgere og i sidste ende mulighed for værdifulde resultater for dig og din virksomhed.  

EYE_BLUE

Tidligere kursister og samarbejdspartnere om mit arbejde med undervisning om sociale medier:

Det praktiske

Hvornår begynder vi? Næste holdt begynder i starten af 2022. Vi lægger ud med et fælles webinar/live session, hvor vi sammen diskuterer, hvilke faktorer der er for indhold, der går rent ind på LinkedIn. Herefter sætter vi hver især individuelle mål for vores Masterclass. 

Hvor mange gange mødes vi? Vi har i alt fem Masterclass-webinarer sammen af 1 times varighed frem til slutningen af november. Webinarerne bliver planlagt, så de foregår i arbejdstiden. Og de vil være tilgængelige efterfølgende, hvis man ikke har mulighed for at være med enkelte gange. 

Hvad laver man i mellemtiden? Der afprøver du metoder, opskrifter og teori af i praksis, så vi kan sammenligne resultater og udveksle erfaringer, når vi mødes til Masterclass-webinar. Vi skriver sammen i en lukket LinkedIn-gruppe, hvor vi giver hinanden feedback på opslag. 

Får jeg individuel sparring? Du får mulighed for at få svar på spørgsmål over mail. Og jeg tager også gerne en 30 minutters intro-samtale med dig, inden vi begynder vores Masterclass. På den måde sikrer jeg, at du får det maksimale udbytte af forløbet. 

Har du spørgsmål? Så fang mig på nadia@navimedia.dk. Det er også muligt at booke en gratis snak over Zoom, hvor du kan høre mere om dette Masterclass. 

Navi Social

“Nadia er en af landets skarpeste, når det handler om sociale medier. ”

Journalist og kursusudbyder ved Kaas & Mulvad

Navi Social

“Stor viden, konkrete eksempler, opgaver og teori blev blandet og gjorde, at man fik et stort udbytte”

Josefine Aude Raas

Navi Social

“Det var det bedst afviklede online kursus jeg til dato har været på!”

Videojournalist og fotograf

Hvad er Navi Social?

Mit navn er Nadia Nikolajeva, og jeg har arbejdet med sociale medier siden 2014, da medier og brands for alvor fik øjnene op for potentialet.

I dag rådgiver jeg mediehuse, organisationer, virksomheder og selvstændige i deres strategi på sociale og digitale platforme. Jeg udvikler værktøjer til, at virksomheder får succes og resultater ved deres indsats. Jeg kæmper også for bedre debat online med tiltaget Ansvar for feedet. 

I efteråret 2020 betød Corona-restriktioner, at jeg med få dages varsel måtte forvandle min normale fysiske undervisning i sociale medier, så den kunne fungere online. Jeg fik sved på panden og gjorde mit bedste for at give holdet en engagerende oplevelse.

Få timer inde i undervisningen opdagede jeg fordelene ved at undervise online - og kursisternes tilbagemeldinger var mildest talt opløftende. En kaldte det den bedste online-undervisning, han nogensinde havde prøvet. 

Siden har jeg ikke set mig tilbage og videreudviklet min undervisning, så den kan fungere digitalt. Resultatet er Navi Social. 

Missionen på Navi Social er at give dig underholdende undervisning af høj kvalitet, som passer ind i din hverdag. 

Læs mere om mig her. 


Nadia Nikolajeva_Marts2021_009
Giv mig plads på Masterclass-holdet