LinkedIn Power

Nu rykker vi: Masterclass i Power på LinkedIn

  • Bliv skarp på det basale om LinkedIn med 10 kapitler med spændende, casebåret onlineundervisning - lige når det passer dig. 

  • Bliv motiveret og inspireret ved 5 fælles onlinemøder Zoom, hvor vi mødes, sætter mål og skaber resultater sammen på Masterclass-holdet. 

Med Masterclass i Power på LinkedIn får du styr på din tilstedeværelse på platformen - én gang for alle.  

Investeringen i at få Power på LinkedIn er 8.500 + moms (I alt 10.625 kroner) for løbende sparring over 5 webinarer + adgang til 10 modulers onlineundervisning, når det passer dig. 

Næste hold ved Masterclass i Power på LinkedIn starter forår 2022. 

Få en plads på Masterclass-holdet
LinkedIn Masterclass Masterclass i Power på LinkedIn
Majbritt Andersen - Pressechef i DGI

“Masterclassen har ganske enkelt gjort mig markant dygtigere til LinkedIn. Jeg har både fået ny viden, tekniske tips og masser af sparring. Det var guld værd i et fortroligt rum at lære af de andre LinkedIn-nørder, og det var virkelig fedt at få konstruktiv feedback på ideer til LinkedIn.
I løbet af masterclassen kreerede jeg både det opslag på vores LinkedIn, der har opnået det største engagement nogensinde.”

Pressechef i DGI

LinkedIn Masterclass Masterclass i Power på LinkedIn
Nicola  - Digital Specialist

“Jeg er generelt blevet stærkere i mit LinkedIn-game – både i professionelt og privat anliggende. Jeg har tilegnet mig masser af ny viden og effektfulde virkemidler til hvordan en god LinkedIn-indsats kan se ud. Masterclassen har styrket mine resultater på LinkedIn og har givet mig mod til at komme ud over de grænser jeg forud for Masterclass-forløbet ønskede at krydse. De øvrige deltagere i Masterclassen gav mig gode indsigter i de forskellige udfordringer der kan eksistere for forskellige interessegrupper og virksomheder på LinkedIn.”

Digital Specialist

Navi Social
Henrik F. Hansen - Finansforum

“På masterclass lærte fik jeg en del tips og tricks og fik en el om hvordan Linkedin virker i praksis. Jeg fik også gennem praktiske øvelser lært at strukturere mine indlæg, så de har fængende overskrifter og er mere læsevenlige. Det har givet klare resultater, og jeg har mere end 6-doblet antal visninger på mange opslag. Jeg får flere likes og kommentarer og antallet af følgere på min profil er steget. Så jeg har nu langt større synlighed på Linkedin.”

Finansforum

LAPTOP_GREEN

Du får fleksibel onlineundervisning og inspirerende Masterclass-møder online

Med Masterclass i LinkedIn-Power bliver du klogere og dygtigere igennem onlineundervisning, lige når det passer dig + fem fælles live webinarer/live sessions, hvor Masterclass-holdet mødes og vi tager en runde feedback på ugens opslag. Vi er maks 10 på holdet, så du får personlig, brugbar feedback, som du lærer noget af hver gang. 

Lær blandt andet, hvordan jeg hjalp en kunde med at etablere en side fra bunden og få 450 følgere på kort tid med organisk indhold. 

Se opskriften på opslaget, der kan sætte ild til engagementer på din LinkedIn-side - og få styr på algoritmen, dine indstillinger og dine hashtags. 

Onlinemodulerne handler blandt andet om: 

  • Hvad er LinkedIn for en platform? Hvad er udviklingen lige nu?
  • Hvorfor opfører vi os, som vi gør på LinkedIn? En teori, der forklarer hvilket indhold klarer sig bedre end andet. 
  • Hashtags - sådan finder du dine hashtags og bruger dem rigtigt.
  • LinkedIns særlige algoritme - og hvad det betyder for dine Power-opslag.
  • Find det gode billede til dit opslag.
  • Særlige opskrifter på et Power-opslag på LinkedIn, så du får rækkevidde og klik på dit indhold.
  • Sæt de rigtige mål på LinkedIn. 

Hvem henvender Masterclass i Power på LinkedIn sig til?

Hvis du har en faglighed og gerne vil nå bredt og rigtigt ud med dit budskab på LinkedIn, vil du få udbytte af kurset her. Kurset er skabt med henblik på at styrke kommunikationsansvarlige, kommunikationsmedarbejdere, social media-medarbejdere, fageksperter og journalister.

Dette Masterclass henvender sig både til dig, der vil arbejde med din personlige profil - og dig, der har ansvar for en virksomheds tilstedeværelse på LinkedIn.  

Sammen sætter vi et mål og arbejder for at opnå det i løbet af de uger, Masterclass varer. 

THINK_BEIGE

Hvorfor prioritere LinkedIn lige nu?

LinkedIn melder om massiv vækst. Faktisk en stigning på sessioner på platformen på 30 procent, hvis man sammenligner med sidste års tal.  

Samtidig har LinkedIn lanceret en række nye funktioner til både personlige profiler og virksomhedsprofiler. Der er dermed både nye muligheder på platformen og flere øjne til dit indhold.

Jeg har hjulpet flere kunder med at opnå stærke resultater ved at arbejde fokuseret efter nogle enkle principper. Det giver rækkevide, vækst i følgere og i sidste ende mulighed for værdifulde resultater for dig og din virksomhed.  

EYE_BLUE

Det praktiske

Hvornår begynder vi? Næste holdt begynder i foråret 2022. Vi lægger ud med et fælles webinar/live session, hvor vi sammen diskuterer, hvilke faktorer der er for indhold, der går rent ind på LinkedIn. Herefter sætter vi hver især individuelle mål for vores Masterclass. 

Hvor mange gange mødes vi? Vi har i alt fem Masterclass-onlinemøder sammen af 1 times varighed. Møderne bliver planlagt, så de foregår i arbejdstiden. Og de vil være tilgængelige efterfølgende, hvis man ikke har mulighed for at være med enkelte gange. 

Hvad laver man i mellemtiden? Der afprøver du metoder, opskrifter og teori af i praksis, så vi kan sammenligne resultater og udveksle erfaringer, når vi mødes til Masterclass-webinar. Vi skriver sammen i en lukket LinkedIn-gruppe, hvor vi giver hinanden feedback på opslag. Det er yderst motiverende at være en del af et hold, hvor vi løbende hepper på hinanden. 

Får jeg individuel sparring? Du får mulighed for at få svar på spørgsmål over mail. Og jeg tager også gerne en 30 minutters intro-samtale med dig, inden vi begynder vores Masterclass. På den måde sikrer jeg, at du får det maksimale udbytte af forløbet. 

Har du spørgsmål? Så fang mig på nadia@navimedia.dk. Det er også muligt at booke en gratis snak over Zoom, hvor du kan høre mere om dette Masterclass. 

Tidligere kursister og samarbejdspartnere om mit arbejde med undervisning om sociale medier:

Navi Social

“Nadia er en af landets skarpeste, når det handler om sociale medier. ”

Journalist og kursusudbyder ved Kaas & Mulvad

Navi Social

“Stor viden, konkrete eksempler, opgaver og teori blev blandet og gjorde, at man fik et stort udbytte”

Josefine Aude Raas

Navi Social

“Det var det bedst afviklede online kursus jeg til dato har været på!”

Videojournalist og fotograf

Hvad er Navi Social?

Mit navn er Nadia Nikolajeva, og jeg har arbejdet med sociale medier siden 2014, da medier og brands for alvor fik øjnene op for potentialet.

I dag rådgiver jeg mediehuse, organisationer, virksomheder og selvstændige i deres strategi på sociale og digitale platforme. Jeg udvikler værktøjer til, at virksomheder får succes og resultater ved deres indsats. Jeg kæmper også for bedre debat online med tiltaget Ansvar for feedet. 

I efteråret 2020 betød Corona-restriktioner, at jeg med få dages varsel måtte forvandle min normale fysiske undervisning i sociale medier, så den kunne fungere online. Jeg fik sved på panden og gjorde mit bedste for at give holdet en engagerende oplevelse.

Få timer inde i undervisningen opdagede jeg fordelene ved at undervise online - og kursisternes tilbagemeldinger var mildest talt opløftende. En kaldte det den bedste online-undervisning, han nogensinde havde prøvet. 

Siden har jeg ikke set mig tilbage og videreudviklet min undervisning, så den kan fungere digitalt. Resultatet er Navi Social. 

Missionen på Navi Social er at give dig underholdende undervisning af høj kvalitet, som passer ind i din hverdag. 

Læs mere om mig her. 


Nadia Nikolajeva_Marts2021_009
Giv mig plads på Masterclass-holdet